Lieve lezer,

Joepieee ik sta op mijn nieuwe plek in Hazerswoude- Dorp waar ik dinsdag de 16de ben aangekomen. Tot nu toe bevalt het heel goed en ben ik al aardig geland! Er zijn hier lieve mensen en de omgeving is prachtig. Ook is het heel erg rustig. Je hoort wel af en toe een tractor o.i.d. maar verder eigenlijk alleen maar vogeltjes en kippen! Ook mijn zoon vindt het hier heerlijk, we hebben al gevaren met een bootje vanaf Klein Giethoorn en er is hier ook een trampoline wat voor hem heel leuk is. We zitten aan het water waar we ook kunnen zwemmen als het straks wat warmer is en vanaf de camping hier kunnen we ook met een bootje varen. Een heerlijke plek waar we veel rust en ontspanning kunnen vinden en leuke dingen kunnen doen! De plekken zijn zo ruim waardoor ik nog een grote tent erbij kan zetten om af en toe in te slapen als het warm is en voor opslag en nog een ander klein tentje dat ik ook als opslag ga gebruiken. 

Verder heb ik vorige week een gesprek gehad bij Stiching Eigen Wij in Zoetermeer waar ik vrijwilligerswerk zal gaan doen en daardoor ook ruimtes kan huren daar om behandelingen te geven. (dit kan overigens ook als je er niet als vrijwilliger werkt, maar dan tegen andere tarieven) Over drie weken zal ik reiki 2 gaan doen en vanaf dan ga ik ook mijn werk in de thuiszorg afbouwen om energie en tijd over te kunnen houden voor behandelingen! Het werken in de thuiszorg vraagt mentaal en ook fysiek heel veel van me en zodra ik daar kan stoppen doe ik dat. Inmiddels leef ik zodanig in vertrouwen dat ik risico´s durf te nemen en erop vertrouw dat ik gedragen word. We worden allemaal gedragen en gesteund door het universum. Daarop te vertrouwen en ernaar te leven voelt zo fijn. 

De innerlijke kind sessies die ik momenteel online volg maken veel los en ook los van stukken uit mijn jeugd heb ik nog het een en ander te verwerken maar zo gaat dat. Druk bezig shit op te ruimen die me nog in de weg staat om helemaal het leven van mijn dromen te leven! Kortom, over het algemeen gaat het goed met me en ben ik lekker bezig!

Liefs Selma