Lieve lezer,

'You don't have to understand life, you just have to live it'

Yeeeeesssss ik ga vanavond skydiven! Ik voelde dat ik iets moest doen wat ik nog nooit heb gedaan en aangezien skydiven me super leuk lijkt ga ik straks naar Roosendaal om indoor te gaan skydiven!! Vakantiegeld binnen en daarom heb ik lekker twee rondes geboekt. Ik heb veel in mijn hoofd gezeten de afgelopen periode en dit is een mooi moment om daar weer uit te komen! Ik hoop dat jullie ook allemaal regelmatig iets doen wat spontaan in je opkomt en genieten van het leven! Het gaat er niet om het bestaan te begrijpen, het gaat erom dat we gewoon leven en genieten en natuurlijk leren en groeien binnen de tijd die we hier gekregen hebben en dat gebeurt juist ook door gewoon gelukkig te zijn. Dat is zo helend. Dus kom uit dat hoofd en ga leven!!!!! We zijn allemaal scheppers, we zijn hier gekomen om te scheppen. Om dingen te beleven en dingen te maken. Ook iets beleven is iets creëren, iets scheppen. 

Intussen zijn we alweer een aantal dagen verder en heb ik het skydiven dus achter de rug. Het was echt geweldig leuk. Op het laatste moment pakte de instructeur een arm en een been van me beet en zijn we zo naar boven gevlogen samen dat was nog wel het tofste van alles. Maar de hele ervaring is tof. Je hangt gewoon boven een intens krachtige föhn en ik vond het niet zo lastig om mijn lichaam stabiel te houden en te ontspannen op de wind zeg maar. Het was echt gaaf en ik vind het zeker een aanrader! 

Vanochtend zei ik tegen een vriend van me: laat alles wat je denkt te kennen en weten nou eens los. Vervolgens volgde ik mijn eigen advies op. Liet alles eens even helemaal los. Besloot in de middag te gaan skydiven en weer echt te gaan leven! In het hier en nu zijn, genieten alleen en met vrienden en familie is het allerbelangrijkste. Hardlopen, mediteren, muziek maken,  wandelen, in de natuur zijn, lekker eten ed. Allemaal dingen waar ik veel energie van krijg en die me goed doen!

Liefs Selma