Na het in november even rustig aan gedaan te hebben ben ik er weer klaar voor en staat er een nieuw event gepland op 9 december! Vlak voor de Engelenpoort en Nieuwe maan. 

* Vanwege privacy redenen vermeld ik de exacte locatie pas na aanmelding. Ook verdere informatie zoals wat je eventueel mee kunt nemen ed. krijg je dan! 
Op 12-12 is er weer een Engelenpoort, op 13-12 is het nieuwe maan en ik wil deze aankomende energie graag gebruiken om op 9-12 een hele mooie avond met elkaar neer te gaan zetten. Deze avond is toegankelijk voor zowel vrouwen als mannen en zal in het teken staan van (dieper) in contact komen met jezelf.  Jezelf op nog diepere lagen leren kennen. Zelf heb ik onlangs (op 21 november) de 4de/hart inwijding van de Nusta Karpay (Inca Sjamanisme) ontvangen die volledig in het teken staat van het openen van het hart, diep in jezelf keren en (nog meer) in contact komen met je gevoelens en met je innerlijke kind. Met deze avond borduur ik daarop voort!
Je hart openen, proberen niet te oordelen, zonder verwachtingen leven en daarmee vrijheid in je hart voelen, liefde en compassie voor jezelf en anderen kunnen voelen. Het is zo mooi! Ik maak tijdens deze avond gebruik van een healing klankstaaf die overeenkomt met toon F, het vierde ofwel het hart chakra. De geluidstrillingen die de klankstaaf voortbrengt hebben een genezende en harmoniserende uitwerking waardoor helderheid, concentratie en diepe ontspanning ontstaat. Ook maak ik gebruik van mijn stem. Ik heb een (1ste chakra) Sjamanen drum en zal deze ook meenemen. In het moment zelf kijk ik wat goed voelt en wat zich aandient! De huid van deze drum is van een waterbuffel en deze dieren staan voor overvloed en manifestatie, dus dat zou een mooie aanvulling kunnen zijn op wat we graag willen manifesteren in het nieuwe jaar en dat naar ons toe trekken. 

Het gaat erom een leven te kunnen leiden waarin je echt vreugde kunt beleven, waarin er echtheid is in het contact tussen mensen, waarin je jezelf kunt zijn, jezelf kunt laten zien zoals je bent in je gevoel, je hart en je ziel. We zijn allemaal meer dan alleen maar mensen van vlees en bloed.
Via de Engelenpoort komen hogere energiefrequenties naar de aarde, deze maken oude emotionele trauma's los en helpen ons bij het versterken van onze paranormale en helende gaven. Laten we met elkaar deze energie gebruiken om verder te helen, te verbinden en onze energie te verhogen. Zodat we het nieuwe jaar goed kunnen gaan starten, want dit zit er bijna aan te komen! Je energie hoog houden kan heel uitdagend zijn in de wereld waarin we leven maar het is wel degelijk mogelijk. Door er ja tegen te zeggen. Tegen alles wat je bent, al je lichte en donkere stukken. Je bent helemaal perfect precies zoals je bent. Zodra je dit echt gaat voelen kan niets je stoppen. Door met elkaar onze energie te verhogen zal dit een grote impact hebben op ons leven en de mensen om ons heen.
Ik hoop je heel graag te zien op 9-12!

*De Nusta Karpay Inwijdingen krijg ik elke maand (tm feb) van Jorine Taal. Mocht je geïnteresseerd zijn bekijk dan hier haar website:
https://www.clairewisdom.nl/