Lieve lezer,

Gisteren (31-08-23) was voor mij een bijzondere dag. Van Chantal van Miracle Life heb ik een baarmoeder heling ontvangen en de 13e rite van de Munay Ki. Het was zo'n ontzettend mooie ervaring. We begonnen deze sessie met een gesprekje en het was fijn om even mijn hart te kunnen luchten over zaken die mij op dat moment nog bezig hielden. We hebben onder andere even kort gesproken over de breathwork sessie die ik deed bij Energy Up, waar ik een enorme release heb mogen ervaren. Deze sessie was heel transformerend voor me en het is alsof al het innerlijke werk wat ik al heb gedaan hier samenkwam en me deze release bezorgde. En nu was het tijd voor weer een prachtige sessie, wat een straf hahaha. 

De baarmoeder heling was emotioneel en heel helend. Na het maken van contact met mijn baarmoeder en daar onder andere de binnen- en buitenkant gescand te hebben voelde ik mijn helpers van Sirius heel sterk bij me komen. Ik voelde zoveel liefde, warmte, geborgenheid en vertrouwen. Ik ben energetisch helemaal doorgespoeld en voelde me daarna lichter dan ooit. Chantal benadrukte dat ik ze altijd om hulp kan vragen en dat ik echt concreet mag zijn. Ik heb wel vaker mijn helpers gevraagd maar pas sinds een tijdje is het besef er dat alles vrije wil is. Pas als je heel duidelijk aangeeft wat je van ze nodig hebt kunnen ze je echt goed helpen. Toen ze vroeg of mijn helpers er tijdens de ademreis ook bij waren om me te steunen begon ik nog harder te huilen dan ik al deed. De ervaring tijdens de ademreis vorige maand was heel troostend. Ik voelde een zachte aanraking op mijn onderarm, als vingertoppen die over mijn huid gingen. Toen ik opkeek of de vrouw die de reis begeleidde me aanraakte zag ik tot mijn verbazing dat daar niemand was en dat ik zo in mijn lichaam was geland dat mijn helpers zelfs op deze manier contact met me konden maken, een ervaring die ik nooit meer vergeet. Jarenlang was ik het contact met mijn lichaam voor een groot gedeelte kwijt, dat dit nu terug is en zelfs zo sterk is heel mooi. Dat ik hun aanwezigheid nu weer zo sterk voelde was weer een bevestiging dat ze er echt zijn en ze zijn zo dichtbij. 

Chantal zag me voor/met een groep mensen zitten (zingend) en voelde daarbij ook heel duidelijk andere instrumenten dan een drum, zoals klankschalen met een hoge frequentie. Voor mij een duidelijk signaal dat ik echt mijn werk mag gaan doen nu. Mantracirkels organiseren en verbinden met anderen door middel van het maken van muziek. Dit is mijn zielsmissie, energetisch doorgeven via mijn stem. Ik wist al langer dat het iets met soundhealing was maar ik wist niet op welke manier en nu dit duidelijk is geeft dat een heel fijn en bijzonder gevoel. Hoe alles verder vorm gaat krijgen zie ik allemaal wel, dat ontvouwt zich vanzelf. In ieder geval is heel duidelijk geworden dat ik vanuit mijn baarmoeder en hart mag gaan zingen en op die manier mag gaan scheppen. 

Na de heling begonnen we met de Rite. De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Vanaf het moment dat je de energie in jouw baarmoeder hebt, ben je verbonden met de kosmische baarmoeder. Ik had bloemen meegenomen waarvan we de blaadjes zouden gaan gebruiken en water vanuit een bron die voor mij bijzonder is. Daarvoor heb ik water meegenomen vanuit het slootje bij de camping. Op deze plek heb ik de grootste transformatie doorgemaakt en ik heb hier al zoveel mooie momenten gehad dus water hier vandaan halen voelde heel logisch en goed. Chantal had een altaar gemaakt met een schaal voor het water en daaromheen 13 kaarsjes. Aan de schaal werd ook water vanuit mijn bron toegevoegd. En verder heel veel edelstenen en bloemen om ons heen. Daarna vond het ritueel plaats en ik voelde weer heel veel emoties loskomen. Het voelde zo vertrouwd en fijn, alsof ik dit al in meerdere levens had meegemaakt. Ze sprak een aantal zinnen die zo binnen kwamen en die ik vervolgens na mocht zeggen. My Womb is not a place to store fear and pain. My Womb is to create and give birth to life. Ik was zo geëmotioneerd dat ik de tekst niet goed kon onthouden en het er allemaal wat stotterig uit kwam maar dit maakte niet uit, de intentie was en is zo sterk en daar gaat het om. Ik mocht in bloemblaadjes (natuurlijk koos ik er 7) uitblazen wat ik los wilde laten en in (7) andere blaadjes wat ik graag aan wil trekken. Daarna mocht ik de bloemblaadjes in de schaal leggen.

Vanaf mijn eerstvolgende menstruatie mag ik een heel mooi ritueel gaan uitvoeren om mijn baarmoeder heling te bekrachtigen en bij te houden, door mijn bloed aan moeder aarde te geven en tegelijkertijd mooie woorden uit te spreken. Dit mag ik doen tot mijn baarmoeder vrij van pijn is en om de eindeloze creatieve energie van mijn baarmoeder kracht bij te zetten.

Ik laat mijn angst los zodat ik vrijheid mag omarmen
Ik laat mijn pijn los zodat ik vreugde mag omarmen
Ik laat mijn boosheid los zodat ik compassie mag omarmen
Ik laat mijn verdriet los zodat ik vrede mag omarmen.

Chantal voelde heel sterk dat ik deze rite door mag gaan geven aan andere vrouwen. Elke vrouw die deze rite heeft ontvangen mag hem weer doorgeven en zal bij elke keer dat ze de rite doorgeeft ook weer krachtiger in haar eigen baarmoeder worden. Ik voel zelf dat dit ook echt een heel mooi ritueel is om in mijn caravan uit te voeren. Midden in de natuur, hoe mooi en helend is dit voor moeder aarde. Ik heb een documentje gekregen waar verdere uitleg in staat en hier ga ik mee aan de slag zodat ik deze prachtige rite door kan gaan geven, hoe mooi! Na de ceremonie kreeg ik water uit de schaal waar ook water vanuit andere ceremonies die zij zelf had gedaan in zit. Ik heb een mooi potje gekocht en het water staat nu op mijn altaartje in mijn caravan. Ik ben heel dankbaar voor deze mooie sessie. Dankbaar dat ik zo gesteund word, dat ik dit pad bewandel en de kans heb mezelf zo te ontwikkelen en te helen, mezelf op steeds diepere lagen mag leren kennen en liefhebben. In mijn ogen is er niets mooiers dan dat.

'Let’s heal our mother’s, sister’s, and daughter’s wombs and in this way bring healing to our Mother Earth'

Liefs Selma